onsdag 9 december 2015

onsdagspepp - addicted


Peppande låt till träningspasset! Idag är det ju onsdag, så då var det dags för bästa-passet! Pressar stod på schemat och det var ett kul pass. 
EMOM 5 min
5 strikta pressar - min vikt: 22,5kg
EMOM 5 min
5 push press - min vikt: 25kg , sista setet 27,5kg
5 Push jerk - min vikt: 30 kg
dom strikta pressarna var sådär lagom jobbiga, medan push press kändes nästan för lätt så därför höjde jag på sista setet och insåg att jag inte kunde köra på 27,5 på jerken. Så 30kg var riktigt tungt, men jag klarade alla fem reps så jag var nöjd. Jag är inte säker i split jerk, vi fick välja det man kände sig mest säker i och push jerk övade jag på häromdan och då kändes det bra :)
Team-metcon AMRAP 20 min
6 thrusters 
6 burpee over bar
6 pullups 
Den ena jobbar och den andra vilar. Det var en rolig metcon med högt tempo, jag körde jumping pullups. jag måste få in mer pullups-träning igen. jag har nått en platå där känns det som nu. men det finns så mycket annat som jag är dålig på som jag hellre vill träna på! Men kul pass som vanligt och riktigt trött nu efter en lång dag. 

För jag började dagen i skolan kl 10. vi hade föreläsning om alkohol och sen hade vi lunch. eftermiddagen hade vi stödseminarium som var bra, lite klarnade. efter det så stannade jag och några till kvar och så började vi öva på ett test vi ska göra om vitaminer. vi har testet på hemsidan och får göra det så många gånger tills vi klara det, jag trodde det skulle vara ett lätt test - men det var det inte! jag försökte flera gånger igår men fick ge upp , det gillar jag inte men var tvungen att plugga mer. så Ulrika och jag satt med boken och letade och skrev, dom andra hade en annan teknik och dom trodde inte alls på vår men vi blev klara efter en timme och fixade testet så det var riktigt skönt :) 


Inga kommentarer: