måndag 7 december 2015

VG på andra tentan!


Här är min lilla hyacintjulgrupp. Den får stå på soffbordet så jag ser den, krukan är för stor för fönsterkarmen och jag har min adventsstjärna där så den får mysa med ljuslyktorna istället. Trivsamt. 

Vi hade redovisning av ett grupparbete idag på eftermiddagen, det gick väldigt bra och jag känner mig nöjd. Jag gjorde arbete i powerpoint och om jag får göra det brukar jag bli nöjd för då slipper det finnas småsaker som jag stör mig på som man kanske inte orkar ta upp i en grupp för det är saker andra kanske inte ens ser, men det är så när man är estet. hahah :) 

Vi fick också reda på tentaresultaten från fysiologi- och metabolismtentan. Jag hade en bra magkänsla efter tentan och man ska ofta lita på den! VG på båda delarna, TJOHO :) jag trodde faktiskt inte jag skulle få det på fysiologidelen men det gick ju vägen. Så imorgon ska jag hämta ut den om jag hinner, vi har först föreläsning på förmiddagen och seminarium på eftermiddagen. 

Träning blev det ju också! 
Dagens pass: 
uppvärmning med pinne
Pressing Snatch balance 3-3-3-3-3
(push press bak till att fånga stången sittande)   
högsta vikt: 30kg 
Metcon AMRAP 12min
5 thrusters (medeltunga)
10 TTB
15 box jump 
Totalt: 5+16reps
Jag hade 25kg på stången och gjorde 7 eller 8 toes to bar på första varvet, de sista blev nådde väl inte hela vägen upp, och andra varvet klarade jag flera stycken också. Sen blev det mest knee to elbows, men jag har inte orkat göra så många tidigare. Jag testade för nån vecka sen och då orkade jag tre stycken, visst att det var efter ett pass men ändå. Så det är så kul att vissa saker börjar släppa och man märker att man blir starkare :) det är fler saker som äntligen börjar falla på plats, så allt övande och slit lönar sig till slut! 

Inga kommentarer: