fredag 11 december 2015

mest fredagsmys

Ledig dag från skolan, jag kunde inte somna igårkväll igen, men första natten den här veckan så det blir bättre! Så det blev sovmorgon till kl 9, jag drack en Nocco till frukost för att få koffeinkicken, oklart om den hjälpte på dagens träningspass som mest var ett myspass. Jag hoppade först hopprep, double unders har jag fortfarande inte fått kläm på men vanliga hopp går väldigt bra. Alltid nått :) sen övade jag handstående men det ville sig inte idag heller, man blir så frustrerad för man känner att man nästan är där! Den andra övningen blev squat snatch, jag körde på lätta vikter för att bara få in rörelsen och att sätta mig under stången. Det gick ganska bra tycker jag. Sen rullade jag ut min rygg och mina axlar ordentligt, tror kroppen gillade det.

Innan jag cyklade hem så handlade jag på Willys. När jag kom hem så var det lunchdags och sen började jag plugga. Jag hann med två gamla tentor idag, jag märker att av allt det vi har gått igenom nu under den här kursen så är det väldigt lite som kommer på tentan, så man måste kunna mycket om allt! Den tredje tentan började jag på men hjärnan orkade inte tänka mer så jag gav mig ut på en promenad, jag gick till solariet och tillbaka , det tog ändå en timme ihop så det var väl en bra runda :)

Nu ska jag trycka i mig nått ätbart och kolla på På spåret, pensionärsfredag i vanlig ordning! :)

Det var länge sen jag bjöd på en spännisbild, men det är inte lika bra ljus på Boxen som det var på Malkars, möjligtvis uppe på gymmet men där hänger jag aldrig. Fast jag är sugen på att köra lite discoträning i form av biceps och bröst. kanske slänger in det imorgon? :) Sen är det väl synd att kalla det här spännisbild också, haha! 

Idag hittade jag äntligen yoghurtkvargen med smak av ananas och kokos, som jag har letat! På Willys hade dom den och jordgubb + lime. Och så god den var! I samma klass som citronsmaken, som har varit slut på Maxi i flera veckor... Men nu vet jag att jag kan få tag på de här två smakerna på Willys, det är bra det :) 

Ha en fin helg ! 

Inga kommentarer: