fredag 4 december 2015

god lunch och dagens pass

Fullt upp hela dagen så nu sitter jag i soffan och kollar på veckans höjdpunkt: På spåret. jag kom hem precis i tid så jag hann ta en dusch innan :) dagen började med föreläsning kl 8:30 ända fram till lunch och då käkade vi lite. jag köpte mat i Kostvetarmatsalen, där kommer jag stå nästa år! 50kr för en lunch med salladsbuffé och efterrätt, värt och billigt! Vi började på vårt grupparbete som ska göras om 1,5 vecka och det gick väldigt bra faktiskt.

Klockan fyra kom jag hem och snön började väl falla strax innan lunch så det var inte supergutt att cykla hem då, men det var bara att trycka lite gröt och ladda om för fredagsfysen väntade på Boxen. så det var bara ut i snöfallet igen och fy vad tungt det var att cykla idag. Motvind. uppförs och snöfall gjorde en duktigt svettig när man kom fram.

Dagens pass: 
uppvärmning 
Push press 4-4-4-4 
vi skulle egentligen köra femmor, men hörde fel. men det gick bra ändå. 35 kg kom jag upp i och det känner jag mig nöjd med :)
Metcon  EMOM 16 min
6 backsquat
8 burpees 
Så totalt 8 set av varje övning. Jag trodde det skulle vara mer mjölksyra men det gick att hålla ett bra och jämnt tempo genom hela, så det var en rolig metcon. Bra pass! Sen väntade ju bara ett cykelpass hem också, haha! Inget kul att cykla när inget är skottat.. Imorgon ska det tydligen bli regn, så värdelöst, hoppas vädret har fel. Jag vill ha snön här nu...


Här är efterrätten: citronfromage med hallon och kokos. SÅ GOD! sjukt nöjd att jag inte tog med min tråkiga matlåda, den fick jag äta ikväll men det gjorde inget :) 

Inga kommentarer: