onsdag 16 december 2015

bästa onsdagspasset!

Idag hade vi redovisning av vårt sista grupparbete och det var sista dagen i skolan innan tentan. Redovisningen gick jättebra och jag har aldrig känt mig bekväm med att redovisa inför grupp men nu är det inga problem.. Konstigt, men skönt :)

Jag kom hem och åt lunch och sen pluggade jag faktiskt! I hela två timmar. Jag öppnade till och med boken och läste två sidor där i , nöjd med dagens insats. Imorgon ska jag öva på dom gamla tentorna igen :) Sen har jag mest väntat till att det ska bli kväll.

Och ni vet ju vad som väntar på onsdagskvällarna: bästa onsdagspasset på Boxen! :) det är sjukt att man känner sig helt slut och död efter varje onsdagspass, det blir aldrig mindre jobbigt.
Onsdagspasset: 
uppvärmning KB sving, goblet squat, burpees 
Styrkedelen var väldigt blandad, fokus på bål och i intervallform. Det var väldigt kul :)
Metcon AMRAP 20 min
10 push press (25kg)
10 KB sving (16kg)
10 box jump
Rx var 35 kg på push press och 16 kg KB för damer, men jag utmanade mig och körde på 25 kg trots att jag visste att det skulle bli tungt! Vilket det var, de första två varven orkade jag köra 10 reps i stöten men sen fick jag dela upp pressarna men jag orkade och jag gav inte upp. Sjukt jobbig metcon och jag blev trött och hoppade in i den där jäkla lådan idag, haha. Det var länge sen nu för jag har verkligen fått till mina boxhopp :)
Total: 8 + 10 reps 
jag blev så ledsen när jag insåg att jag skulle få börja på pushpressarna en gång till, men det var bara upp med stången och köra.

Jag cyklade till Boxen en halvtimme tidigare och övade på lite handstående. Så jag och Ana började köra, det var sååååå nära idag och sen fick jag jättemycket tips av dom andra tjejerna som var där. Det är verkligen det fina med Boxen, alla är så snälla och hjälpsamma! :)

Nu lär jag ju inte sminka mig överdrivet mycket när jag sitter hemma och pluggar eller är och tränar :) så få bjuda på dagens fräscha look, haha. Nytvättat fint hår också, det ska bli skönt att gå till Emma när jag kommer hem och färga utväxten. Den syns inte så mycket, bara att det blir så fettigt och då borde jag tvätta håret oftare. Det gör jag inte, men jag borde :) 

Inga kommentarer: