torsdag 7 januari 2016

på plats igen.


Tjena! Efter en lång dag kan jag äntligen pusta ut i soffan. Jag kunde först inte somna igår för det var så kallt på mitt loft, men med ett part strumpor och en filt över täcket så löste jag det problemet ganska omgående men jag var inte pigg när klockan ringde vid 7 idag. 
Det blev inga speciella förseningar, vi fick bara vänta in ett anslutande flyg så vi blev kanske tio minuter sena men det flög dom in så vi landade vid tolv här i Umeå. -22 stod tempen på, skönt.... 

Så idag har vi haft en heldag i skolan, fast vi hade ett hål på nästan tre timmar vid lunch men då käkade jag och Ulrika och uppdaterade oss om vad som hänt de här två veckorna, tiden gick fort och så hade vi labb till kl 16. sen var det dags att hoppa upp på cykeln igen, det är galet kallt att cykla! jag var tvungen och svänga förbi Ica och handla lite mjölk och färs så jag fick nån mat i magen och frukost imorgon i alla fall så ska jag försöka ta mig bort till Maxi i helgen :) men på vägen till affären så gick jag förbi Stadium och jag kom på att mamma sa att hon köpt sin jacka där, så jag gick och kollade om dom hade nån sån för den var så skön och varm och rätt lång. Jorå, den hängde där och ropade på mig. Så nu har jag en varm jacka, som är vattentålig och samtidigt fin. Jag ska fixa skalbyxor imorgon eller på lördag, det blir nog inga termobyxor för då blir det så varmt när man cyklar. Jag ska se om jag hittar några på Intersport. 

Så jag kom hem och började laga mat, packa upp och sätta igång tvätt på en och samma gång ungefär. Nu har jag i alla fall fått i ordning på det mesta så nu ska jag se finalen i Dessertmästarna och bara slappa. Det blev alltså ingen träning, men jag kände att jag ville packa upp och fixa mat och sen lockade det inte supermycket att cykla i -23 grader till Boxen. Men imorgon blir det träning :) 

Inga kommentarer: