söndag 17 januari 2016

dagens mat och träning


"Färdig" pulled pork är sjukt smidigt att tillaga och nu senast köpte jag med chiliglaze, jag har svårt för BBQ-smaken så det här var mycket godare. Trots typ noll ansträngning vid tillagning orkade jag inte koka ris så jag tog bröd till, men det är typ godast också. 

Idag har jag typ hunnit att träna, sen var klockan kvart över fem när jag kom hem och dags för mat. Sen har hela dagen gått känns det som.. Jag tränade mellan två och halv fyra, sen hängde jag och Sofia mest :) 

dagens pass: 
teknik på clean squat. 
3 x 3 Power clean + frontböj 40kg 
jag gjorde en etta PC + FS på 42,5kg sen tog det stopp. men jag känner mig ändå nöjd med vikten, det var riktigt tunga treor! jag hade velat göra clean squat men jag har knappt inte kört det och det gick bra att göra upp till 30kg, kanske nån på 35 men sen gick det inte längre. men vart kul att det gick överhuvudtaget! :) 
T2B 4x5 
Hänga i toppläget i pullups så länge jag orkade, fem-sex gånger, jag kommer inte ihåg hur många gånger jag gjorde. det gick hyfsat bra, jag behöver göra såna oftare då det är min svaga punkt i pullups. 
Medball situps med Sofia 40st-30st-30st 
Wall balls 5 x 20 st

ja nu är jag helt slut och kommer nog mest ligga i soffan resten av kvällen :) 

Inga kommentarer: