måndag 11 januari 2016

sovmorgon o ännu en vilodag

Jag är så less på min hals. Jag hade faktiskt inte ont i halsen i fredags då jag tränade, men tydligen så var inte allt hundra procent iaf, så ett envist bakslag... Det känns bättre i perioder under dagen, men vågade inte träna idag heller - för jag vet av erfarenhet av sjukt bråkig hals att om jag inte väntar nån dag extra så kommer det en eller två veckor efter tillbaka så jag får ännu fler ofrivilliga vilodagar. Blaaaaah!

Jag sov dåligt natten till igår, fast jag sov länge sen på morgonen.. Men igårkväll somnade jag strax efter elva och vaknade 9:15 , hahahah! Och egentligen var jag trött men skulle bara titta till klockan lite, jag fick gå upp omedelbart! :) men skönt att kunna sova en hel natt!

Det blev en runda in till stan, sen till skolan, hem och äta och nu ikväll gick jag en promenad och på vägen hem så svängde jag förbi solariet, jag har aldrig varit såhär dålig på att underhålla min bränna. Jag är så blek!!

Nu är jag trött igen, så ska lägga mig och läsa i boken. Imorgon har vi föreläsning kl 8:30 så då blir det ingen sovmorgon ;) och om jag har tur med halsen (händer ju aldrig, men man kan hoppas) så blir det lite lugn träning tillsammans med Emma på eftermiddagen.

Och eftersom Ume bjuder på sommarväder: - 10 grader celsius så bjuder jag väl på en sommarbild. Jag älskar den här klänningen från Dry Lake, som jag dessutom fyndade! :) 

Inga kommentarer: