söndag 24 januari 2016

en helg går fort..

Det har varit en intensiv vecka, sjukt mycket plugg mot första terminen. Det är mycket nytt som man verkligen måste sätta sig in i och det tar lite tid. Det blir nog bra till slut. Ifredags så var jag i skolan mellan 9-15:30 sen cyklade jag direkt till Boxen och gjorde ett halvbra pass, lite olika pressar och avlutade med en wod:
Christine 
3 RFT
500 m rodd
12 deadlift - kroppsvikt
21 box jumps 
Ren döda benen-wod, jag "fuskade" med ett halvkilo på marklyften så körde på 62,5kg och jag har aldrig varit med om så tunga mark. jag kämpade mig igenom på: 15,20 min - helt okej.

Sen fick jag cyklade hem snabbt och duscha och fixa iordning mig för jag skulle möta upp Sofia på middag på stan. Vi åt burgare på Olearys och hade det riktigt trevligt, en liten fördrink hann vi med då vi inte hade bord bokat förrän strax efter åtta. Det är så tråkigt att hon ska flytta till Piteå, så därför passade vi på att mysa till att :) plus att hon tog examen förra veckan!
Här är Sofia och jag :) 

Fin getostburgare tryckte jag i mig och blev så mätt! :) 

Sen har helgen rullat på , jag vilade från träningen igår och var hos en kompis på kvällen och lagade lite mat. Idag var det dags för träning igen, lite träningsvärk i benen från fredagen men jag körde lite hang snatch och OHS och det gick väl sådär.. jag hade ingen riktig plan och så har jag svårt att få till hängande. Jag körde en metcon som inte lät så jobbig men som var det, det är bra att jag jobbar på flåset nu när det är lite dåligt: 
AMRAP 15 min
5 TTB
10 HR pushups 
15 wall balls 
jag skrapade ihop 5+24 reps, det var riktigt dåligt tycker jag själv. men jag försökte och det är ju alltid något. sen körde jag lite pressar bakom huvudet och sen lekte ett gäng limbo på Boxen så jag frågade om jag också fick vara med, det var inga problem och jag var väldigt bra på det när jag var yngre men har inte provat på att gå limbo på hur många år som helst, men det satt i och det gick väldigt bra :) så det var skoj! sen lekte vi lite andra saker sen var det dags att cykla hem och äta och ladda för lite mer plugg. jag hade tänkt att helgen skulle bli pluggfri men när vi på fredagseftermiddagen bestämde att vi skulle läsa igenom lite artiklar tills måndag hade jag inte så mycket val idag. så jag har ägnat några timmar till det. nu är jag supertrött och ska nog krypa ner i sängen alldeles strax. imorgon väntar föreläsning och mer plugg på skolan och på kvällen får jag roa mig med ett träningspass :) hej hopp! 

Inga kommentarer: