torsdag 14 januari 2016

teknikträning

Hej hopp! Nu har jag två dagar med självstudier, igår eftermiddag gjorde jag inte mycket men idag har det gått lite bättre. Vi läser mikrobiologi på 3 poäng och visst det är en del vi ska ha koll på men det känns ändå bra inför tentan på lördag.

Min hals är så jäkla tradig, den var lite dålig imorse men nu känns den helt okej. Jag har bokat passet kl 18 idag och det blir ju så jobbigt man gör det till, men det lät inte superjobbigt. Jag tänkte nog åka iväg och vara med på styrke/teknikdelen i alla fall, sen får jag se hur det känns med halsen och om jag vågar mig på något flås. Igår följde Emma med mig och tekniktränade istället för att köra 20-passet. Det var snällt av henne, men hon har också precis varit sjuk så det passade henne bra. Vi körde:
Overhead squat - jobbade upp till en tvåa. 32,5kg
Backsquat - körde en fyra på 55kg men sänkte och gjorde två set med fyra reps på 50kg för jag kände att jag tappade ryggen för mycket. vi filmade de sista böjen och jag har haft problem med buttwink men den var borta och över lag tycker jag det ser helt okej ut mot vad det gjorde för kanske ett halvår sen :)
Lek = pullups, toes to bar, hängande magövning, handstående och repklättring. 
Jag skulle visa Emma att jag klarade att sparka mig upp till handstående, jag fick ge det ett par gånger men till slut så lyckades jag :) det var kul! jag får bara fortsätta öva på det så det sitter riktigt bra.
När vi skulle åka hem så kom Jens och då skulle vi lära oss klättra i rep. Det gick bra för Emma, mindre bra för mig. hahaha :) men det var kul att vara där och röra lite på sig, jag tränade i min långärmade tröja hela passet så nån puls fick jag inte direkt upp och det skulle jag inte heller.


Jag tränade i mina nya tights från Acai berry fashion. Jag har köpt dom i en rätt ny butik här i Umeå. Optimal fitness store. Där finns jättemycket fina kläder i bra kvalité! Jag har inte hört talas om det här märket tidigare bara att jag tyckte dom var så snygga. Jag har aldrig vågat färgade eller mönstrade tights innan men det känns bra i dom här :) jag är väldigt nöjd, dom är superhöga i midjan och åker inte ner! Yeeeeey :) 

Inga kommentarer: