måndag 8 februari 2016

ny energi!

Jag har varit så sjukt trött idag, arbetet i skolan gick segt och känner lite stress för vi ska helst ha klart vårt arbete på fredag.. På eftermiddagen satt Ulrika och jag med vårt statistikarbete och körde fast på första frågan - insåg att vi kanske ska hoppa den så länge och då lossnade det för de andra frågorna var relativt lätta :) så jag kom hem innan fyra idag - så skönt för då hann jag med en powernap i soffan. Jag var så nära på att hoppa träningen idag, jag var sjukt trött, Emma skulle inte med och förra måndagen gick passet så dåligt när jag var såhär trött - men nej! jag åker iväg för jag vet att jag mår bättre efteråt och vi skulle köra overhead squat och det tycker jag ju är kul :)

Dagens pass som för övrigt gick riktigt bra:
OHS 6-6-6-6 jobba på samma vikt genom alla set: 35 kg (på 3/4 för 30kg på första setet var för lätt)
Snatch balance 3-3-3 25kg - mest teknikträning, jag har bara kört det en gång tidigare och det är svårt att få till det, ingen övning man kommer på att man ska öva sådär spontant..
Metcon: 90 sek jobb 30 sek vila , två varv: 
* Utfall KB 24/16 
* Pushups
* Goblet squat KB 24/16
* Situps
så man räknade ihop alla reps, min total: 224 reps. jag skalade bara pushups och gick upp på knä. den var jobbig men inte lägga sig på golvet och dö efteråt-jobbig. men jag är väldigt glad att jag tog mig iväg för nu har jag mycket bra energi i kroppen och känner mig trött på ett bra sätt. så tror jag kommer kunna sova gott inatt.
När jag var yngre så kunde jag utan problem gå ner i brygga från stående. Jag slutade väl med det i 18årsåldern kanske men nu testade jag förra veckan och det gick ju faktiskt. Det är mest en kul grej att kunna :) 

Ja, nu har jag ätit mat, förberett matlåda till imorgon för då ska vi sitta i alla fall halva dagen med vårt arbete. Så behöver sova och ladda batterierna till det :) 

Inga kommentarer: