lördag 31 oktober 2015

Jesper Rönndahls bildbevis


Mitt förkylningsspray som smakar shot verkar sköta sitt jobb för jag är mycket bättre idag. Lite känningar i halsen bara men jag har varit pigg! :) så jag har gått en promenad, städat, försökt plugga, varit inne i stan en snabbis och nu ikväll har jag varit i Väven och kollat på Jesper Rönndahl. 
jag vetat att Jesper skulle ha sin stand up-show den här helgen, sen jag flyttade hit ungefär. och jag har frågat runt bland de personer som jag lärt känna om det är någon annan som tycker att han är rolig. INGEN, alltså ingen vet vem människan är..... Min första beskrivning är: han har varit med i På spåret och vann förra året. "EHHHHH jag kollar inte på det...." 

NÄHÄ! hur kan man inte kolla på det tänker jag, men jag säger inte det. Sen har nästan alla jag umgås med åkt hem den här helgen, eller har besök. Så det var riktigt svårt att ragga sällskap till kvällens föreställning. Men vet ni vad jag gjorde då? Jo, jag bokade min biljett i eftermiddags och så gick jag dit själv. 

Kan man göra så? Svar ja. De som satt i närheten av mig pratade ingenting med varandra sen dom satt sig på stolarna, så jag kände mig inte ett dugg ensam för alla andra bara satt också.. Och så tänkte jag: men jag flyttade 100 mil till en stad där jag inte känner någon, varför kan jag då inte gå och se Jespers show som jag så gärna vill, ensam? Så då gjorde jag det och jag är så glad att jag gjorde det för det var en 90 minuters skrattfest :) tycka vad man vill om det..

På tal om På spåret så klassade Jesper själv att de som tillhörde de gänget i publiken var lite äldre och dom yngre var Institutet-gänget. men jag hade ju inte vetat vem det var om jag inte sett På spåret. Och snart är det dags för en ny säsong! Tjoho :) 

Tips: ni som bor i Kalmar - han kommer till Kalmar teater i slutet av november så passa på och gå på hans show! :) 

Inga kommentarer: