tisdag 13 oktober 2015

tisdagens pass

Rätt lång dag, först föreläsning i skolan, sista innan tentan. Vi gick igenom typ allt som vi ska kunna, det är rätt mycket. Hem och äta lunch, cykla och handla lite och sen fick jag vila en stund på soffan för att ladda för plugg!

Alltså, jag är så dålig på att plugga. Det har väl gått rätt bra ändå under de här veckorna, men nu går det riktigt dåligt, men lite fick jag gjort. Ganska mycket annat också, städa lite, diska lite, äta lite, rulla proteinbollar, kolla instagram, hahaha. Tagga för kvällens träning har jag också gjort. Det blev det sena passet ikväll för det tidiga var fullbokat, men jag har ju sovmorgon imorgon så det kändes okej!

Dagens pass! 
Uppvärmning.
Squat från bottenpositionen. 5x4 (man börjar sitt böj från rack i bottenläget och trycker upp och går ner lugnt och tar ett nytt andetag - jag har aldrig gjort den här övningen innan, men den var go, man kunde lägga på lite vikt och kändes väldigt bra i ryggen också. KUL!) körde på 55 kg på sista setet!
8 min AMRAP
10 front rack lunges (5/ben)
10 pushups 
5 varv + 2 reps (=102 reps) jag körde utfall med 25 kg på stången och pushups fick vi köra i gummiband, man satte bandet under bröstet typ och satte fast bandet i typ chinsräcket och på så sätt får man hjälp upp och armhävningen blir inte lika jobbigt, men man jobbar ändå i den excentriska fasen. Jag har velat testa den här övningen men har aldrig gjort det, så det var också kul :) roligt pass, jobbigt men inte superjobbigt. Det lär bli tyngre imorgon :)

Det är frost på mornarna nu, ganska kallt men solen har visat sig så det blir rätt behagligt på dagarna :) 

Inga kommentarer: