torsdag 22 oktober 2015

reebok crossfit nano 5.0

Lång dag i skolan, jag är fortfarande inte van vid att sitta ner en hel dag och lyssna.. Jag kommer väl in i det snart, hoppas jag. När jag kom hem var jag helt slut, så jag fick vila mig på soffan en stund, välbehövligt! Jag blev faktiskt lite piggare efteråt och när jag tryckt i mig lite mat :)

Jag var inte supertaggad på kvällens träning men jag vet att jag mår så bra efteråt och jag har bestämt att jag ska vila mig imorgon och kvällens pass lät både skoj och jobbig.

Sen kom mina nya träningsskor igår!
Reebok crossfit Nano 5.0 fick jag hem igår. Typ alla på Boxen har såna skor och det är många som pratat gott om dom, så jag belönade mig ifredags efter tentan att jag var värd dom :) haha. jag fick prova en tjejs skor häromdan på Boxen så jag tog en halv storlek större än vad hon hade för dom satt perfekt, en träningssko ska vara en halv storlek större så tårna får utrymme. Jag är i alla fall supernöjd och dom är så snygga! Mycket viktigt för min del när det kommer till träningskor ;)

Dagens pass! Det här med hopprep är ju inte riktigt min grej, men det är bara att hoppa på. Resten gick rätt bra, det var kul att hoppa upp som en ninja, haha! Vi skulle hoppa så tyst som möjligt upp på lådan, det var lättare än vad jag trodde :) 
Marklyft: 4x5 på 75 kg skrapade jag ihop, det är jag väldigt nöjd med, det var riktigt tungt men det är ju meningen. Metconen var jobbig men inte flåsjobbig men alla var sjukt svettiga efteråt :) 

Snart helg! :) 

Inga kommentarer: