måndag 30 november 2015

monday wod


Så sjukt trött just nu. Jag har duschat och tryckt i mig middagen. Tacofärs och ris är underskattat ihop, inget man kanske kommer på att blanda och äta, men när man har rester från två olika mål så fick jag testa en gång och nu äter jag det med mening rätt ofta, haha :) 

Vi hade inte föreläsning förrän kl 13 idag så det blev sovmorgon idag också. Vi hade två föreläsningar på em så var i skolan ända till kvart i fem. men det gick väldigt bra. Det är intressanta saker vi läser om nu. Sen kom jag hem och åt gröt igen, jag hann inte äta middag innan träningen för då blev det för nära inpå och jag hatar att träna mätt. 
Dagens pass:
uppvärmning
Strikta pressar - fyra försök att hitta din tyngsta etta: 32,5kg
Metcon AMRAP 18min
10 cal row
12 TTB
15 KB-sving 16/24
Totalt: 6+29reps
Jag förstörde mina händer igen under knädragen, jag skalade toes to bar, jag gjorde tre första varvet men jag orkar inte göra många än. Och alla övningar var greppövningar så det gjorde ju ont i händerna hela tiden, men det var bara att bita ihop. Jag som hade filat och peelat mina händer så fint igår, hahaha. 

Nu är jag som sagt trött, ska läsa i min bok och försöka sova. Imorgon har vi bara en föreläsning till kl 10, sen ska vi gå igenom vårt grupparbete. jag hoppas vi blir klara med det och sen är det eget arbete onsdag och torsdag, det ska bli rätt skönt. Jag ska försöka plugga lite har jag tänkt, men såg att det var hela tre veckor till tentan så den är ingen panik än ;) 

Inga kommentarer: