söndag 29 november 2015

upp å ner

Natten till igår kunde jag inte sova igen, så jäkla drygt så jag var helt slut under hela dagen.. Jag orkade ta mig ut på en promenad men träningen hoppade jag. Jag gjorde en liten insats i pluggandet men vilade mest faktiskt. På kvällen mötte jag upp Sofia och vi gick ut och käkade.
Vi hamnade på Bishops, väldigt dålig bild men jag åt hamburgare. Det var gott, jag åt superdåligt under hela dagen igår också, men vissa dagar är såna. Den här dagen hade jag mycket mer energi, jag sov runt 9 timmar och gick inte uppe förrän efter nio. det är skönt att jag ska somna om och inte känna mig stressad att gå ut vid sju, halv åtta som jag har gjort de senaste åren. men jag behöver inte hinna med sjuttioelva saker om dagarna längre som jag gärna ville när jag jobbade. då skulle jag hinna träna, äta, fixa hemma, göra mig iordning och sen åka och jobba kl 14. nu har jag all tid i världen känns det som :) 

Klockan 13 mötte jag upp Anna på Boxen så körde vi ett lekpass i ca 2 timmar. Vi övade hand- och huvudstående, jag tror min handstående mot vägg kommer snart :) vi övade på pullups, ring dips och ryck. Rycken känns mycket bättre nu, det är svårt att säga om dom är bra eller inte, men det känns som jag drar mindre med armarna. Sen avslutade vi med en kort wod, vi körde en som var med på fredagsfysen för nån vecka sen men vi halverade tiden:
AMRAP 10 min:
10 goblet squat 16kg
10 KB sving 16kg
10 burpee2plate
10 OH lunges w plate 5kg
den var riktigt tung faktiskt. egentligen var tiden 22 min, men det orkade vi inte köra. exakt 4 varv skrapade jag ihop! 


Inga kommentarer: