måndag 23 november 2015

om helgen

Ifredags åkte jag som sagt hem till Kalmar. Jag flydde snön kan man också säga, det var rätt skönt att slippa snökaos fast vi har haft riktigt kallt i Småland den här helgen, men det var ju ingenting mot vad som väntade när jag klev av flyget ikväll, minus 17 grader bjöds det på. Alltså, fyfan vad kallt och jag hade mina "finvantar" som inte värmer nånting så min högra tumme var helt förfrusen när jag kom innanför dörrn, men nu mår den bra igen :)

men det var skönt att komma hem ett par dagar, mysa med familjen och kissen, slippa några måsten och att laga mat och bara vara. lite måste man iofs hinna med när man är hemma, jag har hunnit med följande:

Lördagsträning med mamma och Elin på Friskis. vi körde först böj och lite utfall. sen satte jag ihop en lätt wod som alla kan klara av, men som inte vart för jobbig: 
AMRAP 8 min: 
5 burpees
10 airsquat 
15 situps
även om det inte var så många reps eller minuter så kunde man istället köra på från start. det var kul!

sen väntade lussekattsbak för mig och Elin. dom blev riktigt bra och efter lite påpekande från bakexperten (pappa) så blev degen lagom kletig. för jag har ju aldrig bakat lussekatter i hela mitt liv :) 

på kvällen kom även Anton och Marika, så åt vi lite middag och hade det trevligt. lille Svante måste såklart vara med på bild. alltså mysigt att samla hela familjen. vi såg På spåret-premiären på lördagkvällen istället och pappa surade lite för att jag tog Vem där? bara för han inte hade en aning, hahaha :) 

På söndagen så övningskörde jag till farmor och farfar, så nu har jag tagit min årliga biltur :) det gick helt över förväntan, men jag behövde inte parkera så kan vara därför. På eftermiddagen så åkte vi in en sväng till Anton så jag kunde plocka ner några tomtar och en julstjärna från vinden och ta med mig upp. och hälsa på hans lille kisse :) sen åkte jag vidare till Tove och hälsade på hennes familj. Felix har blivit så stor, det är så tråkigt att vara ifrån dom, man missar så mycket. men kul att ses, sen gick Tove och jag ut och käkade middag på Ernesto. tur att jag kommer hem om en månad igen och kan träffa dom igen. 

Idag har jag umgåtts med mormor och morfar halva dagen. Vi åt kroppkakor på Öland, jag åt upp alla tre så jag har ju varit mätt hela dagen. sen gick flyget hem till Umeå kl 16,15 men det var inga förseningar idag och allt gick smidigt så det var skönt. rätt skönt att komma "hem" igen, jag trivs bra här uppe och intensivt umgänge funkar ett par dagar för mig så jag är nöjd att få vara lite själv nu :) ska fixa en ljusstake och storhandla imorgon, jag får se om det blir nån träning för min ena hand har gjort ganska ont i helgen efter jag förstörde den ifredags med mina 100 pullups. men den mår bättre nu, och så ska det bli mildare imorgon också :))))

Inga kommentarer: