tisdag 10 november 2015

VG på första tentan


Jamen såhär onödigt glad är man på en gammal tisdag då man får tillbaka sin kemitenta och man har skrivit den så bra att man får VG. Med tanke på att av 31 stycken som skrev och 12 blev underkända så var jag en av dom sex som fick VG. jag får faktiskt lov och känna mig väldigt nöjd! :) jag visste att jag var godkänd så jag har inte stressat upp mig ett dugg över resultatet, betyget lades upp på den interna hemsidan igår och det var mina klasskompisar som påminde mig på eftermiddagen på föreläsningen om att resultatet gick att se då. hahah. nästa onsdag skriver jag nästa tenta och jag hoppas att den går lika bra, jag har lite mer att plugga på denna gången, kemin föll på plats rätt fort för mig, det är tydligen min mammas gener sa hon när jag pratade med henne :) hahah. 

det är vilodag från crossfit-träningen idag, jag har mina favoritpass på måndagar, onsdagar och torsdagar så då vill jag hålla mig pigg och fräsch till dom passen. men när jag kommit hem från skolan så åt jag lunch och sen cyklade jag till Maxi för att handla, det ekade rätt tomt i kylskåpet nu och jag har dragit på handlingen i flera dagar.. jag tyckte det var rätt drygt att cykla till Maxi hemma som var knappa två km, nu är det fyra km enkel väg till Maxi, men det är värt att cykla dit för dom har bäst utbud (vad jag har sett hittills) och vissa saker är rätt mycket billigare där. sen har jag pluggat, vissa dagar går det jättebra och vissa mindre bra. men jag har försökt och något tror jag fastnar. det har ju en tendens att göra det har jag märkt, jag skäms verkligen inte för att jag har lätt att lära, det är en stor fördel för mitt lärande, jag behöver inte plugga lika mycket och hårt som andra men nackdelen är väl att jag istället blir lite lat..

Imorgon har vi seminarium så jag hoppas att de sista bitarna ska  falla på plats i metabolismen, den har jag rätt bra koll på, men vi läser fysiologi samtidigt och den är lite värre. det är så mycket vi ska kunna och man vet inte vad man ska lägga mest fokus på. 

Första tentan, bra start! :) 

Inga kommentarer: