onsdag 25 november 2015

saffransgröt och onsdagspass

Lite julkänsla idag:
Startade dagen med en tallrik saffransgröt. Jag kokade den dock lite för länge, jag gillar när den är mer "rinnig" än tjock liksom.. Men jag kokade upp havregryn som vanligt, tillsatte lite saffran och saffransarom och en skopa proteinpulver med vaniljsmak - vilket är helt frivilligt. Toppat med russin och chiafrön, bra start på dagen! För det väntades en heldag i skolan. 
Men dagen flöt på bra, jag kom bara på att vi ska göra två grupparbeten under den här kursen och förra veckan var det ju lugnt, nu ska det ena vara klart nästa vecka så liiite panik, haha :) 

Efter skolan så cyklade jag (på tal om cykla, det var inget kul att cykla idag, milt väder som gör att all snö smälter och det blir isigt, spårigt och halt.. dom har skrapat vägarna rätt bra men nu fryser det på inatt igen... så det lär vara ännu halare imorgon..) in till stan för att köpa en adventsstjärna. den jag tog med mig hemifrån gick bra men det var bara att det uttaget var kopplat till samma uttag som min lampa över matbordet och den lyser rätt starkt och stjärna vill jag ju kunna ha tänd hela tiden bara för det är mysigt! så jag fick tänka om. 

Jag hittade den här på Clas Olssons, min lillebror hade köpt en sån där och jag tyckte den vart fin så nu härmar jag honom... men lite julkänsla och så har jag några tomtar på plats! :) man får vara nöjd med det lilla i år.. 

Veckans första träningspass, vi kör igång hårt då: 
Marklyft 3-3-3-3-3
tunga treor, vi hade lång tid så vi kunde ta mycket vila. jag gjorde de fyra första seten på 85kg och det sista höjde jag till 87,5kg och den sista repsen var riktigt kass men upp kom den :) 
Metcon, på tid: 
21 wall balls 
15 power cleans
12 burpees
100 DU/SU 
+ 5 min så långt du hinner. 
jag klarade hela metconen på ca 5,55 min och så fick jag köra 5 min till efter det. Vi skulle köra tunga cleans, RX var på 40kg för damer, men jag skalade ner till 35 kg och det var riktigt tungt. jag kände att tekniken var sådär och man vart ganska trött efter marken så det blev bara singlar för mig. jag gjorde en och andades men jag utmanade mig och köra tungt för jag brukar mesa i metcon men nu skulle vi inte göra stört många så då vågade jag lägga på lite vikt. jag lär ju ha nya fina blåmärken imorgon, haha :) 

Inga kommentarer: