lördag 14 november 2015

lördagsböj

Nu sover jag oftast väldigt bra om nätterna, men inatt kom en sån natt då jag bara glodde på klockan varje timme men jag var supertrött och orkade inte läsa eller strunta i att sova.. Men vet att jag oftast sover bättre kommande natt, så det hoppas jag. Jag möttes av tråkiga nyheter imorse och kollade på nyhetsmorgon bara för att få lite infon om terrordådet i Paris.

Sen väntade ett träningspass, jag och Emma cyklade tillsammans till boxen men så körde vi lite olika grejer. Jag gjorde mest en massa böj och lite ryck i en timme. Sen avslutade med huvud- och handstående och lite lek såklart :) det är kul att man kan bara ställa sig och göra vad man känner för utan att någon tycker att det är konstigt på Boxen. Vi ska köra imorgon igen, det kan bli marklyft för min del, eventuellt lite övning på kippen och nån rolig wod. Vi får se :)

Sen har jag faktiskt pluggat idag och det har gått och jag har varit effektiv. Jag fick efter 2,5 h plugg ont i handen av allt skrivande så då gick jag en promenad och passade på att ringa både Anna och Tove så jag fick en uppdatering hemifrån :) nu har jag suttit ytterligare en timme, min hjärna känns rätt slut, så jag har skrivit upp vad jag ska fortsätta med imorgon och så ska jag försöka läsa lite till innan jag tar kväll. Det blir dock väldigt lugnt här! Men om en vecka sitter jag i Nybban och myser med min familj, ÅH VAD JAG LÄNGTAR! :) 

Overhead squat. det här var sista setet med 25 kg och jag var väldigt trött. men jag håller bra position i armarna, jag håller ryggen ganska neutral och bra och jag får till ett bra djup. Men det känns bättre för varje gång jag kör så det är kul. Ryck går väl framåt, det är svårt men man får bara öva :) 

Från min kvällspromenad, tänkte jag, men klockan var ju bara halv fyra men det här mörkret lurar en så mycket. Jag skulle kunna tänka mig att gå o lägga mig nu och klockan är inte ens sex. Hahaa :) men det var skönt att komma ut och få lite frisk luft och lufta hjärnan. 

Inga kommentarer: