torsdag 26 november 2015

bear complex


Idag hann jag med en morgonpromenad, innan frukost. Jaa det var ju inte igår.. Men man kan inte gå för tidigt heller eftersom solen går upp vid typ halv nio nuförtiden.. Inget kul att gå kl 7 när det är mörkt, och det skulle bjudas på sol idag så då passade det bra att sova till åtta :) vid kl 13 hade vi föreläsning, drygt två timmar så jag cyklade hem och öppnade boken för första gången under den här kursen.. Oklart hur mycket vi behöver läsa i den men verkar som vi ska göra det. Blir nog bra. 

Dagens träningspass:
uppvärmning
Push press 4-4-4
vi skulle köra alla fyror på samma vikt, men jag hade lite dålig teknik så jag fick sänka min sista. men två på 30 och en på 25kg
Metcon var ett complex
Bear complex
1 power clean
1 front squat 
1 push press
1 back squat 
1 push press
Detta är alltså ett varv. 
Vi skulle göra fem varv som ett set och totalt sju set. 
det var riktigt tungt, men kul och utmanande. Jag körde tillsammans med Anna och vi peppade varandra och sa att vi inte skulle fega. Så vi höjde rätt mycket på dom sista seten. Vårt tyngsta set blev på 30 kg så det var riktigt skoj att vi körde på :) Push press från baksida axlar är inget jag kört tidigare så jag tyckte det var lite läskigt när man lassade på med vikt så mina sista reps i sista seten var riktigt dåliga men jag genomförde att :) 

Det blir nog lite fredagsfys imorgon :) vi ska börja med vårt grupparbete efter föreläsningen kl tre men tror det går fort. men måste lägga lite extra tid till cyklingen när det är halt. det var inget kul att cykla hem ikväll, halt och blåste typ storm! så jag hoppas att jag ska hinna, för det passet verkade skoj! 

Jag vill att bilderna och texten ska ligga i mitten, men det funkar inte. Vet inte varför, har försökt med det mesta.. skitsamma, jag är glad ändå :) 

Inga kommentarer: