tisdag 24 november 2015

favvo-kissen

"hemma" i Ume igen, det känns fortfarande konstigt att säga hemma men det är ju det nu. min hy börjar bli mycket bättre och inatt sov jag som en prinsessa så jag är nöjd :)

vi hade seminarium idag då vi skulle öva på att energiberäkna och det är kul att lära sig. att räkna ut hur mycket energi det är i livsmedel man köper är lätt att räkna ut, men att räkna kolhydrater, protein och fett tycker jag är lite knepigare men nu när man får lära sig så är det rätt lätt. matte har aldrig varit min svaga sida :)

jag hoppade träning på Boxen idag också, det är alltid snällt att låta kroppen vila lite ibland. jag tömde i princip kylskåpet innan helgen (snål-Josse vill inte direkt slänga nått i onödan) och nu behövdes det fyllas på och matlådorna i frysen är slut så det var dags att laga lite mat och handla. så jag fick cykla bort till Maxi och fylla på istället. och så tog jag en kvällspromenad. jag gjorde en röd currygryta som jag hittade i en Buffé-tidning för ett par år sedan som jag glömt bort, den är väldigt trevlig och jag glömde såklart att fota, jag ska se till att göra det imorgon så kan jag bjussa på receptet också! :)

imorgon är det föreläsning både förmiddag och eftermiddag , så lunch kommer intas på skolan. det var ytterligare en anledning jag var tvungen att laga en del mat idag. sen blir det träning på kvällen. nu har jag fått längta efter passen så kommer vara riktigt taggad imorgon :)
Här kommer en fin bild på favvo-kissen. Svante kom och gosade med mig alla nätterna och det uppskattar jag verkligen att han gick till mig istället för mina föräldrar. Ibland kan man  tvinga honom till gos men oftast vill han inte men står ut en stund. Jag saknar verkligen att ha katt, men man är glad när man kommer hem och får låna honom lite :)

Inga kommentarer: