lördag 5 september 2015

morgonpromenadens bilder

Hejsan! Ja, eftersom jag kom hem i tid igår och somnade på fem sekunder, för ovanlighetens skull så jag var pigg kl 7 idag. Och vrålhungrig! Så jag gick upp och åt frukost i lugn och ro, läste i en studenttidning jag fick i samband med välkomstmässan. Det stod lite tips till nya studenter i den, ett tips var: det finns alltid omtenta men inte omfest. Jag ville typ gråta när jag läste det, alltså, är hela studenttiden förknippad med fest?! Är det bara jag som är här för studierna skull? Jag tänker inte följa det tipset, hellre klara en tenta och festa efteråt :)

Men det var en fin morgon så jag gav mig ut på morgonpromenad. Sååå skönt, helt lugnt och stilla imorse, älven låg blank och jag älskar att vara ute i naturen på morgonen. Innan staden har vaknat till liv, när det där lugnet ligger över staden och man bara njuter av varje andetag, så fridfullt :) jag känner mig så lyckligt lottad att jag får bo så nära älven så jag kan ta en promenad längs den. det känns lite som hemma, jag älskade traska längs Kalmarsund :)

sen började det regna och så läste jag lite och städade undan här hemma. men sen sprack det upp så jag tog min lilla hoj och cyklade till Intersport och Willys. jättefin Intersport-butik, jag hade självklart önskat mer saker men helt klart godkänt utbud :) jag hittade en  Kari Traa-tröja som jag spanat på länge, så den fick följa med hem, kommer passa perfekt här uppe till vintern! Sen gick jag en sväng på Willys och vilken fin butik! Jag är verkligen överraskad , välsorterad men bra saker och mycket bra erbjudande. Där kommer jag handla fler gånger, den ligger rätt långt bort men nära Boxen, så perfekt att handla där efter jag har tränat.

Jag orkar inte med nån brännboll idag som var dagens aktivitet med insparken, jag är trött och är supertrött i benen. Jag cyklar så extremt mycket, men just nu gör jag nog det för att det är ett bra sätt att hitta och kolla läget :) jag har tänkt att träna imorgon bitti så det blir en lugn kväll , så skönt!


från dagens morgonpromenad. 

Inga kommentarer: