torsdag 3 september 2015

lite allmänt och kalorifri chokladsås

Tjaaaa! Första riktiga lektionen hade vi idag - i kemi. Men det gick hur bra som helst, jag har mer koll än vad jag trodde, skönt att få en bra start men det periodiska systemet är inte jättekrångligt, det börjar krabba när alla ämnen slås ihop och man ska skriva formler.. Jamen det kommer gå bra! :)

Det var välkomstmässa på universitetet idag så jag kikade förbi den innan lektionen kl 13 började. Och det var faktiskt över förväntan, mycket bra grejer och vissa saker fick man. Man kunde vara med i olika tävlingar och sådär, riktigt kul! :) innan jag for iväg till mässan så var jag ute på morgonpromenad idag , jajemen! Riktigt skönt och jag lyssnade på andra avsnittet av träningspodden - vilket också var helt okej :) sen lagade jag kycklinggryta med ris som jag kan äta ett par dagar nu. jag har beställt plåtar till ugnen som kanske dyker upp nästa vecka, man kan ju hoppas så då ska jag testa att göra blomkålspizza , det låter superspännande! :) och baka lite kanske..

Ikväll är sista passet i baskursen, det känns tråkigt att den redan är slut. det har varit en rolig vecka, jag har lärt mig en del nytt och inte fått så mycket pet på mina utförande. igår skulle vi hoppa double unders, det är jag riktigt dålig på, jag klarar inte en enda. så det kanske jag få ta och öva på. men annars så övade vi mest på pullups. jag klarar fortfarande av två stycken i rad, jag har inte tränat det lika intensivt som tidigare. vi testade kipping pullup men det gick inte vidare.. jag har så mycket jag kommer vilja att träna och öva på nu!! Så roligt. Ikväll blir det lite frivändningar och repklättring , rep är inte heller min starka gren men det kommer bli så kul! Laddad :)

Den här chokladsåsen från Walden farms är riktigt god! Den smakar choklad men innehåller inga kalorier , jag vet inte hur det går ihop men skit samma. Gott  att ha på bananpannkakor som här eller i kvargen eller på gröten! MUMS 

Ombytt och redo för dagens träningspass! Heja :) 
Laddar med lite go musik :) ha det fint ! 

Inga kommentarer: