fredag 25 september 2015

veckans fredagsfys

Hej svejs! Nu sitter jag äntligen i soffan och pustar ut, ska se sista avsnittet på tredje säsongen av OITNB, jag tycker ändå den har skärpt till sig lite i slutet men just Piper är så tråkig och ointressant, de andra kvinnorna är mer intressanta att lära känna.

Jag startade dagen med föreläsning, idag om kolhydrater och hur dom är uppbyggda. Det här är lite krångligt men man ska väl få rätsida på det tids nog! Sen åkte jag och handlade lite och åt en lätt lunch för att sen försöka plugga en stund, men mitt huvud orkade inte riktigt med det, jag ska köra ett race imorgon istället. Sen skulle jag dra igång ett pizzabak, jag var sugen på riktig pizzadeg och hade en halv jäst kvar i kylen. Men när jag väl tog fram den så hade den visst legat där lite fööör länge, haha! Så jag fick göra min nyttiga variant istället, det går minst lika bra det men den botten blir inte lika tunn, men idag kom jag på att jag kunde kavla med ett bakplåtspapper över och det gick fint!

Sen var det dags för fredagsfys!! Tjoho :) jag har laddat hela dagen och idag var det ett riktigt jobbigt pass på schemat. MEN SÅ KUL! jag förnyade kortet på Boxen så nu ska jag träna crossfit i ett år, det kommer bli ett roligt och svettigt år :) jag älskar det här, helt klart värt att cykla 5 km fram och tillbaka!!

Trevlig helg! Det blir någon slags träning imorgon men jag har inte bestämt mig för vad än :)
Kvällens fina solnedgång från Kyrkobron. 

Dagens metcon var en chipper, vi hade en timecap på 30 min och jag hann nästan, jag hade bara två wallballs kvar, så körde dom också så blev väl en sluttid på ca 30,02 och jag var helt slut efteråt. Jag förstörde ju händerna i första omgången pullups så det var inte så najs. Men sjukt bra kämpat av allihopa, det var en jobbig wod men det är så det ska vara och så kan man äta lite godis med gott samvete ;) 

Inga kommentarer: