söndag 23 augusti 2015

sun is shining

Hejhej! Jag är ändå en person som gillar att vara ensam, men när jag är det ofrivilligt för att jag inte känner någon blir det inte samma sak. Nu har jag inte jobbat på en hel vecka och trots två hela dygn med mina föräldrar har den här dagen känts oerhört lång.

Men det är bara att sysselsätta sig, tiden går inte fortare för att jag ligger o känner mig ensam i soffan. Så två cykelrundor och en promenad har dagen bjudit på. Jag har sett en hel del av Umeå, cyklat runt hela stan känns det som. Jag cyklade till ett utegym som jag googlade fram och det var helt okej, det låg precis bredvid en slalombacke, så man kan ju springa där om man vill ;) kanske lite vääääl brant ;) ikväll så gick jag en promenad runt Ön, det är fint här vid älven och jag hittade en superfin badplats vid Nydalasjön. Så jag har fått motion med både cykel, promenad och lite styrka i utegymmet. Nu ska jag bara slappa vid tvn och hoppas på att jag kan sova lite bättre inatt :)

Den här låten förknippar jag med sommarstrand och jag tycker den är helt okej att springa eller träna till, men jag gillar inte direkt att lyssna på den hemma bara. Just nu går det rätt mycket Thomas Stenström här hemma.. 

Men det är verkligen gutt att solen skiner här uppe och bjuder på över 20 grader, det gör det lite lättare att utforska staden när det är fint väder. Det skulle ju inte vara superkul att cykla omkring i spöregn!! 

Inga kommentarer: