torsdag 20 augusti 2015

sista träningen i backen och utegymmet.

Sista intervallpasset i backen, som jag har en hatkärlek till, gjorde imorse kl 7. Det var riktigt tunga ben då jag har ordentlig träningsvärk efter gårdagens benpass men jag sprang mina 12 intervaller och joggade hela sträckan tillbaka. Sen gjorde jag lite pullups för sista gången i "mitt" utegym, hoppas att jag hittar något bra där uppe. Sen gjorde jag en snabb cirkel medans jag väntade på att tvätten skulle bli klar. Jag sprang i däcken, gick balansgång på en pinne, stående rodd och axelpress tre varv, sen var jag slut eller mina ben var redan det...

Sen har jag städat, packat, städat, rensat, städat, packat hela förmiddagen och eftermiddagen men jag avsatte tid till lunch med Anna så vi hann ses en sista gång innan avfärd. Det är nog den enda lite jobbiga biten att flytta ifrån kompisarna, men jag har inte riktigt kopplat det än tror jag. Jag lär väl sitta och storböla när mamma o pappa åker på söndag, hahah. Men nu är jag bara taggad och förväntansfull! :)

Jag tror det mesta är gjort nu, jag ska dammsuga och moppa golvet när vi har burit ner alla kartonger och saker som jag ska ha med mig och så sover jag hos mina föräldrar inatt för det blev enklast tyckte jag :) Det blev nog mitt sista pass på malkars igår, jag har inte hunnit idag men kanske kommer iväg ikväll till utegymmet i Nybro eller Friskis, vi får se :) det vore skönt att röra lite på sig då jag vet att vi har en lång bilresa framför oss imorgon.

Sjukt varmt imorse, det blev shorts och linne och jag var helt genomsvett som vanligt. Härligt att det äntligen kom lite värme :) 

Så jag bjuder på mina sista pullups från utegymmet, jag har kämpat med dom och det gäller att underhålla så man inte tappar det :) 

Igår hann jag med en dryg timmes lek och djurtittande med Tove och Felix , det var kul att få leka lite en stund med honom. Dom kommer vara saknade, Felix fyller snart år och kan prata mer nu så det är roligt att hänga med honom, kommer missa så mycket nu. 

Inga kommentarer: