fredag 28 augusti 2015

fredagsfys före fredagsmys

Äntligen fredag!... eller? Jag har haft fredag hela veckan så den där känslan infinner sig inte riktigt, det är mer bara helgen kvar så är det äntligen måndag! Haha, jag är verkligen sugen på att börja med studierna nu, det här med att typ umgås med sig själv en hel vecka var kul en dag. Men jag har fått en del socialt på Boxen i alla fall, superglad att jag hoppade på den baskursen och de två första tillfällena nu så har vi mest gått igenom sånt som jag har rätt bra koll på: marklyft och frontböj. det är det som jag har tränat tillsammans med Sara i 15 veckor och sen har jag fortsatt nöta på samma sätt efteråt också. Men det är ändå bra att nån som har mer koll säger att ens utförande är bra :) KUL.

Idag har jag varit på Boxens yoga-pass. och vilket pass! Väldigt olikt de yoga-pass jag har gått på innan på Malkars , men det här passet var riktigt bra. Det visar sig att vår yoga-instruktör pratar engelska, "hur ska detta gå" tänker jag, men jag inser snabbt att förstå engelska har jag inga större problem med, det är värre när jag ska prata och så kan man alltid kolla på hur han gör om man inte fattar. Vi fick öva på handstående, det har vi aldrig gjort på Malkars och det var riktigt kul och det gick rätt bra tycker jag :) jag ska försöka gå på ett pass i veckan, jag gillar yoga, det ger en skön känsla i kroppen och det här passet var riktigt jobbigt. jag hade tänkt träna lite efteråt men jag var helt slut så jag cyklade hem igen. men kroppen känns väldigt trött och seg, men jag har inte sovit bra på två nätter nu, jag fixar inte det här med att träna så sent på kvällen. jag får ingen ro i kroppen och kan inte sova fastän jag är helt slut i muskler och i huvudet, det är därför jag gärna tränar på morgonen. och det blir det imorgon, ska mest köra på gymmet bara, lite disco-träning :) haha.


Igår gav jag mig ut för att plocka blåbär, kom hem med hallon. Gott på gröten, får ta blåbären i helgen nu :)

Taggad tjej innan yogan :) 

Lite fredagsmys blev det trots allt. testade ett nytt sushi-ställe, den här sushin var bättre än den vi åt på förra helgen men inte lika bra som Kalmars.. sjukt stora maki-rullar, men dom här var rätt trevliga med lite olika saker i :) jag orkade faktiskt inte äta upp alla idag, blev mätt efter hälften :O hahah, jag sparar resten till imorgon. tjohej ! 

Inga kommentarer: