söndag 30 augusti 2015

Hämnaren

Hallå!! Snart är det dags för träning , jag har laddat hela dagen! Haha nej, det har jag väl inte - jag har varit väldigt trött idag så det kändes rätt skönt att träningen inte är förrän kl 17 faktiskt. Jag sov ända till kvart över åtta och somnade hyfsat tidigt igår och har sovit bra hela natten.. Underbart :) jag har haft väldiga problem med sömnen sen jag kom upp hit men jag tror det är för att jag inte aktivera hjärnan och kroppen lika mycket som jag är van vid - jag tror det rättar till sig nästa vecka :)

Jag slöade mig hela förmiddagen, åt lunch och sen cyklade jag bort till strandpromenaden där jag satte mig och fortsatte med min bok: Hämnaren. Då dom sammanfattat de övriga böckerna om Silfverbielke längst bak (vilket för övrigt är smart, då jag uppdaterade mig om senaste boken innan jag började läsa denna) så var ju boken hux plux slut, då jag redan glömt bort den här sammanfattningen. Så det kommer ju komma ännu en bok om Silfverbielke - kommer det nånsin ta slut? Boken var helt okej, men första boken var bäst! En nästan vanlig man - läs den om du på något sätt missat den :) vi får se hur mycket vanlig bokläsning jag kommer hinna med nu under studietiden, lite kan jag åtminstone hoppas på! Nu har jag ätit mellanmål och ska snart cykla min 5 km till Boxen, yey !

Hämnaren - Buthler / Öhrlund. 

Vyn från strandpromenadhänget. Jag älskar strandpromenaden här, så himla mysigt! Något liknande skulle finnas i Kalmar. Idag var liggsoffan upptagna så fick slå mig ner på en bryggan, men det gick minst lika bra :) 

Inga kommentarer: