onsdag 5 augusti 2015

Leona - tärningen är kastad.

Goddag! Inatt har jag sovit riktigt dåligt, jag var trött när jag gick och la mig men sen kunde jag inte somna, så har mest legat och vridit mig men varit för trött för att gå upp ändå.. Halv åtta skulle jag gå morgonpromenad med Johan och det var skönt att komma ut och få lite frisk luft :) även om det är rätt kvavt idag. sen kom jag hem och käkade min gröt. cyklade förbi Sportsons för att fixa min baklycka då cykeln blåste omkull och så landade självklart baklyckan på en sten så glasen sprack, jag lyckades trycka dit det lite tillfälligt men ifredags så gick väl nån emot cykeln när den stod på Larmtorget så glaset var borta på morgonen och snart är det mörkt igen och då måste jag ha lyse. sen vidare till gymmet, egentligen hade jag mitt löp- och styrkepass utomhus idag men när det var så kvavt så var jag inte ett dugg sugen på att springa utomhus så jag körde tabata-intervaller på löpbandet istället. två omgångar - duktig trött efter det. men körde två cirklar som inte var på tid för överkropp. sjukt svettigt. nu har jag ätit lunch och ska vila med senaste boken i soffan innan jag rensar ur de sista garderoberna :)

ha en fin dag!

Senaste boken jag läste: Leona - tärningen är kastad. den var helt okej, hyfsat spännande men lite tråkig emellanåt. efter att jag läst flera superbra böcker innan så var den bara sådär. nu har jag börjat på Adler-Olsens senaste: den gränslöse. 

Taggad tjej på morgonpromenad. jag gillar verkligen det här linnet från adidas. det sitter varken för tight eller för löst, utan perfekt. trots sämre matvanor (inte att jag äter jättedåligt men inte lika regelbundet och slarvar mycket med mellanmål) och lite mer alkohol så känns kroppen bra. jag har ändå kört 5 pass i veckan hela sommaren, förutom då jag blev lite förkyld/halsont och nu försöker jag gå en promenad varje morgon eller kväll, i alla fall på vardagarna. det kan komma ikapp sen ;) 

2 kommentarer:

Linda sa...

såg att du köpt en bodaskin skinnjacka, är själv väldigt intressead, var hittade du den på någon svensk hemsida :)?
Mvh Linda

Linda sa...

asså jag köpte den nyss från deras hemsida :( fan att jag inte såg komentaren innan.