måndag 8 juni 2015

köttfärssås på en måndag

Åh, jag älskar verkligen att vara ledig på måndagar, speciellt efter en jobbhelg! Idag vaknade jag 6:15 pigg, tjoho!! :) den känns som den ökade dosen av tabletter gör sitt, jag börjar känna mig lite trött nu men det är inte jättekonstigt då jag har aktiverat mig rätt bra idag.

först började jag tvätta och när jag slängt in den sista så cyklade jag bort till gymmet. jag har fått lite nytt upplägg på dagens pass, marklyft + puls typ. körde sex tunga set marklyft. sen utfall bakåt och häng i räcke, greppstyrkan var ju inte så bäst just då efter man kört mark och därefter hållit i en 12kgshantel i varje hand under utfallen, haha så jag ramlade ner rätt omgående.. sen hade jag en riktig pulshöjare, ro 400 m och gör så många "man makers" under tre minuter. Fyra gånger! Hahaha jag var helt död efter det, som tur var så va det rätt tomt på folk just då så kunde lägga mig på golvet och flåsa lite utan att skämmas :) innan jag gick därifrån så drog jag upp mig i neutrala, smala chins tre gånger, kände mig mer än nöjd med dagens pass! trots att vågen står still (jag har iofs inte vägt mig på två veckor för det stressar min hjärna) så blir jag starkare och orkar mer och det får man vara glad för!

Kom hem o käkade lunch och sen cyklade jag ner för solning vid badplatsen. När jag kom ner kom ett jättemoln, så jag gjorde några solhälsningar och så kikade solen fram emellanåt, jag satt där och läste lite i min bok en stund ändå, kände att det var skönare att göra det utomhus trots moln än inne i soffan... :) nu ikväll har jag lagat en jättegod köttfärssås och cyklat en liten runda. Skönt att det inte blåser så fasligt längre så man kan ge sig ut och söndagscykla lite :)

Jag vet inte vad alla delar i solhälsningen heter, men kan kanske vara kobran? :) 

Mumsig köttfärssås, jag gillar att slänga ner grönsaker i såsen. I den här är det morötter, gul lök, vitlök, krossade tomater, tomatpuré och färska champinjoner. Jag åt med "vanlig" pasta idag. 

Inga kommentarer: