fredag 26 juni 2015

energifylld fredag!

Hej låååånghelg! Den kändes välbehövlig den här veckan faktiskt, då jag var krasslig i början av veckan så har jag haft en massa energi idag och det är härligt när man är ledig :) Jag startade med löpning + styrkeövningar ute i det gröna, så härligt att träna utomhus. Det var lite kyligt strax efter sju så fick ha långärmat idag , men det gick väldigt bra på träningspasset. När jag körde burpees som sista övning bara snurrade det i huvudet för jag tränade innan frukost, så det smakade riktigt bra med havregrynsgröt efteråt :)

Vid kl 10 mötte jag upp mamma i stan så gick vi och kollade utbudet, jag har alltid köpstopp på jackor för jag har alldeles för många, men jag hittade en vind och vattentät Didriksson på halva priset som det bara stod Josefin på, så ja , den fick följa med hem men jag har varit på jakt efter regnjacka ett tag då jag inte äger någon, kan vara rätt bra att ha när man cyklar överallt :) Vi åt lunch på Hanssons, dom har äntligen kört igång med sin grillunch igen och den är fantastisk! Jag tror jag provade alla alternativ utom det vegetariska förra året, bästa lunchen i stan under sommaren. Idag åt jag laxen och den bara smälte i munnen, så gott!

När jag vid två-tiden kom hem från stan så sken solen så jag satte mig på balkongen för att få lite sol på mig. 20 min fick jag, sen gick solen i moln och då tyckte jag inte det var nån vidare idé att sitta där - så jag cyklade bort till gymmet och körde dagens andra pass. Överkropp med mycket fokus på rygg, det gick superbra! :) det här passet var inte så långt, jag var klar på 40 min ungefär men det var lika jobbigt för det. Jag ville gärna hinna med alla passen den här veckan och nu när jag mår bra och har mycket energi så passade jag på.

Ikväll har hela familjen varit och ätit middag på Stars n stripes, det har blivit lite av en tradition nu. Tredje året i rad som vi samlas allihopa en sommarkväll och bara ha det trevligt och äter gott. Jag åt en perfekt ryggbiff med klyftpotatis, jag gillar att man får en hel chili, jag tryckte både min och Elins och dom var rätt heta idag, det är så olika från chili till chili, jag gillar när dom bränner lite :) som vanligt väldigt god mat, och som vanligt har jag alltid beslutsångest vad jag ska välja och beställer alltid sist. men jag var nöjd med dagens val :) nu är jag faktiskt trött och ska lägga mig och läsa, imorgon bitti väntar ett roligt benpass , trevlig helg!

taggad till dagens första pass. inte den mest uppiggande outfiten, men skön och fin :) tröja o byxa från Röhnisch. 

från dagens lunch på Hanssons, solen sken så vi kunde sitta ute - härligt! 

från dagens middag. pappa, jag och Anton :) 

Inga kommentarer: