söndag 28 juni 2015

chins och strandhäng.

Gokväll! Då jag valde backintervaller framför fylla så var jag ute i backen redan kvart över sju imorse. Kalla mig galen om du vill, men jag älskar det här och tänker inte sova till nio bara för att det är söndag. Kl 8 var jag klar med mitt träningspass som innehöll backintervaller och mage. Men nu när jag äntligen fixat min pullups så måste jag fortsätta att öva och underhålla det jag lyckats med. Så idag klarade jag två chins på rad!!! TJOHO! Så himla glad blev jag, det är så roligt när träningen går framåt och när man hela tiden utvecklas och når sina mål. Det är riktigt kul! Jag tror kroppen behövde lite vila förra helgen och i början av veckan för nu har jag känt mig riktigt stark :)

Det har varit en underbar dag idag, solen gassade redan vid sju och det var varmt och skönt strax efter åtta, så det blev en dag på stranden. Första riktiga stranddagen! :) den spenderades på Jutnabben, mina föräldrar kom och gjorde mig sällskap och jag doppade mig men det var alldeles för kallt i vattnet så det var snabbt ner och snabbt upp som gällde! Men skönt med lite sol och att få lite färg.

Ikväll har jag hängt med Johan. Vi såg film, sen blev jag rastlös så vi spelade yatzy, jag har aldrig haft tur i såna spel då det bara handlar om tur men jag bara vann och vann, det var helt sjukt. Men jag vet att nästa gång jag spelar så kommer det gå riktigt dåligt, haha.

Imorgon väntar ännu en ledig dag och den veckans enda lediga dag, det blir lite morgonträning i vanlig ordning :) hej hopp.
Laddar...

för att orka dra upp mig själv. Två gånger, gånger två till och med! SÅ GLAD! :) 

Inga kommentarer: