tisdag 23 juni 2015

sommarprat och brödbak

Hejhej! Idag är halsen mycket bättre, men jag tar den här extra vilodagen man pratar om att man ska ta men aldrig gör, mest för att kroppen är svintrött. Så jag segade mig upp idag, åt frukost i lugn och ro med morgontidningen och sen passade jag på när det var uppehåll att gå en promenad. Det började sen dugga efter halva promenaden men det var ett varmt regn och jag var rätt svettig när jag kom hem, sen traskade jag på i ett bra tempo också. Äntligen är Sommar i P1 här och jag har lyssnat på Lena Olin och David Batra, helt okej program med behagliga röster. Jag har lyssnat på några olika poddar men jag har inte riktigt fastnat för det, det är så mycket svammel, då kan jag lika gärna lyssna på radion.. Men sommarpratarna svamlar inte så mycket, det är genomtänkt och det gillar jag att lyssna på, alla faller mig inte i smaken medans andra förvånar :)

Bara för man inte kan hänga på gymmet så kan man dra på sig sina snyggaste träningskläder och göra promenaden lite roligare :) jag gick så himla mycket promenader förut, men nu tycker jag att det är mest tråkigt. därför kommer sommarpratarna tvinga ut mig på en del promenader i sommar, det är bra! 

Jag bakade en omgång morotsbröd igår, idag har jag inte bakat något. Jag är lite sugen men min frys är rätt full just nu.. Till helgen kanske? ;) men det här brödet är det godaste av alla jag testat att baka. det blir saftigt av morötterna och fluffigt av husken och det är Finax vanliga glutenfria mjölmix, så dom är inte speciellt nyttiga eller nått, men allt behöver inte vara det. jag gillar att ta med mig en macka till stranden med antingen ägg eller köttbullar på. 

Lättbakade med knappt nån jästid heller, perfekt för mig som inte har världens bästa tålamod i köket. 

Inga kommentarer: