söndag 8 maj 2016

helg i sommarens tecken

Hej hopp! Trots lediga dagar så har det varit fullt upp och solen har visat sin bästa sida med riktigt sommarväder i helgen. Ifredags körde jag, Matilda och Anette ett träningspass på kvällen med bland annat marklyft (en sexa på 85 kg), bänkpress, KB-rodd och avslutade med baksida axlar, biceps och hopprep bara för det var disco-fredag! Kvällen blev lugn då jag fick hoppa in och jobba extra i helgen. 

Så igår och idag har jag jobbat fram till klockan två. Efter jobbet igår så kom jag hem och käkade, duschade och tog en powernap på 30 minuter för att sedan bege mig bort till Matilda så vi kunde inhandla mat till grillen. Så vi var ett gäng som grillade och spelade kubb, det var rätt kylt igår så man blev påmind om att det inte var sommar än ;) 
Gårdagen bjöd på en hyfsad solnedgång, jag tog mig hem i hyfsad tid då jag skulle upp kl 8 idag. Efter jobbet så cyklade jag direkt till Boxen för att vara med på Boxen barbell och idag fokuserade vi på ryck. Det gick väldigt bra idag, det känns bra att det äntligen börjar släppa och all teknik sätter sig. Vi övade på själva draget, att vara explosiva och sen avslutade vi med:
EMOM 12 min 
1 squat snatch + 1 OHS 
jag körde på 25 kg och jag klarade alla 12, jag var lite orolig att det skulle bli för tungt och att jag skulle börja slarva med tekniken. men det gick bra! SÅ KUL! jag gillar verkligen söndagspassen, man får så mycket hjälp och idag var vi bara  tre stycken så då hade man alltid någon som kollade på ens lyft. Guld värt, för om du inte har tekniken i tyngdlyftning så kommer du inte kunna lyfta tyngre vikter. 
Men det har varit kvavt ute idag och likaså inne på Boxen, så en retfull huvudvärk smög sig på under passet och har vägrat att släppa sen dess.. Så det blir superlugnt resten av kvällen, jag är helt slut! Imorgon ska cykeln in på service och det blir några timmars plugg igen. 

Bild från dagens träning, lånad av Boxen Barbell. 

Inga kommentarer: