tisdag 17 maj 2016

favoritpodar


Hej! Kolla här hur fint det är ute i naturen nu, det börjar äntligen bli grönt. Älskart! 

Min höft gör fortfarande lite ont i vissa lägen så igår valde jag att vila istället för att stressa iväg och träna på morgonen innan föreläsningen plus att jag var supertrött och ville ha sovmorgon. Igårkväll så masserade Matilda mig och hittade det onda i höften, jag kan ju inte påstå att det var så skönt vissa stunder. Men jag hoppas att det ska ge med sig, jag har haft känningar idag också och efter ha varit en  lång dag i skolan med noll energi när jag kom hem så valde jag att vila ytterligare en dag. 

Lat tjej kan man tänka nu. Ja, men när jag inte kan ge hundra procent på min träning blir det inte lika kul och motiverande att gå dit. Jag kan göra övningar där det inte känns, javisst men jag har ingen lust att gå dit och stressa igenom ett pass för det kommer höften verkligen inte må bra utav. Jag måste värma upp ordentligt innan för att ens kunna börja att träna. Det kommer bli bättre, men det är drygt just nu. Så jag fick njuta av en promenad utomhus med Träningspodden i lurarna. Jag kan lista mina favoritpoddar om någon skulle vara intresserad:
- Tyngre radio - lär känna Alex och Andreas så kommer du tycka att dom är sjukt sköna, när jag började lyssna så tyckte jag att försnacket var segt men ju mer du lyssnar på dom ju mer vill du ha! 
- Träningspodden - med Lofsan och Jessica Almenäs, i Tyngre nördar dom ner sig lite mer än i den här, men det är mycket träningssnack, kost och allmänt. Vissa avsnitt är bättre än andra. 
- Tyngre träningssnack - med Jacob Gudiol och Wille , här snackar vi att nörda ner sig ordentligt! I träning och kost och jag gillar det eftersom jag läser kostvetenskap och förstår numera typ alla ord och begrepp. 
- I nöd och lust - med Petra Tungården och Linn, det här är en feel good-pod, där det känns som man sitter och skvallrar med sina tjejkompisar. Dom snackar pinsamheter som hänt, tjejproblem och ge tips och råd om allt möjligt. Jag har inte lyssnat på ett enda avsnitt utan att garva högt. 
- Styrkebyrån - med Klara och Johanna, från början var det mer nördigt om styrketräning för starka kvinnor som är målgruppen men man märker ju fler lyssnare de får ju mindre nördigt blir det eftersom de vill nå ut till fler och de vill inte lyssna på styrkelyft eller maxlyft och vet inte ens vad det är. Jag lyssnar fortfarande på den, men det var bättre i början. 

Dom här poddarna följer jag och lyssnar jag på varje vecka. Jag lyssnar på pod när jag cyklar så det är därför jag hinner med en del, annars hade jag aldrig kunnat följa så många. Men jag spenderar en hel del tid på cykelsadeln och då är det roligare att lyssna på pod än musik :) Jag har nördat ner mig helt och lyssnat på Aftonbladets pod om Game of thrones - hahahaha asså! Men det är kul, det är många teorier som läggs fram och jag älskar den här säsongen. I de tre senaste så har det inte hänt något förrän i avsnitt sju kanske men nu har det hänt grejer sen första avsnittet och det är ett stort gilla på det! Det var länge sen jag längtade efter ett nytt serieavsnitt men nu gör jag det :) 

Jag har bokat flyg hem, exakt tre veckor kvar. SJUKT! 

1 kommentar:

Clara sa...

Vi återkommer till stänger som böjer sig, vi lovar! Kul att du också gillar nörderi :)