onsdag 25 maj 2016

godmorgon

Hej hopp! Igår var jag trött i kroppen både från träning och pollen så jag tog en vilodag. Jag var i skolan till kl 14 sen var jag tvungen att åka och handla. Skönt med CSN och lön idag, att jobba några timmar extra på helgen gör väldigt stor skillnad för min ekonomi :)

Idag blir det ett par timmar i skolan, vi ska redovisa ett grupparbete imorgon så vi ska förbereda oss inför det och sen ikväll håller Jens ett pass utomhus som jag tänkte vara med på. Vi får se hur det går att köra med pollen, men det brukar bli bättre om jag är ute ett par gånger. Så jag hoppas att det slutar regna under dagen.

Igårkväll så såg jag den nya X-men på bio. jag gillar ju verkligen X-men så jag hade stora förväntningar och den höll väl inte riktigt samma klass som dom andra men den var inte heller dålig :) nu måste jag snart se sista delen av Hunger games för det har jag skjutit på alldeles för länge!

Såhär glad kan man vara precis innan man lyfter och går in för ett PB. jag kan säga att jag var inte alls så  glad efteråt. Men nästa gång! 

Inga kommentarer: