torsdag 26 maj 2016

två PB!


JADÅ! idag skrapade jag inte bara ihop ett utan två nya PB :) det var inte direkt något jag räknade med när jag kom till Boxen. idag var det frontböj, strikt press samt marklyft som skulle testas. sist jag maxade i frontböj så var den så himla tung och jag kom dit och tänkte att om jag gör tangerat personbästa så är jag nöjd. Men när jag klarar av 60 kg lätt så måste jag prova på 62,5 och den kom upp. Hyfsat fint lyft också, jag tappar armbågarna och det är det jag faller på. Visst, jag tappade dom lite men det var ändå ett maxlyft och dom ser så mycket bättre ut mot för ett par månader sedan! Så det är kul att se att det går framåt! :) 
Frontböj: 1 RM 62,5 kg
Strikt press: 1 RM 35 kg 
Marklyft testade jag att köra, kom upp till 75 kg sen började det att göra ont i höften så jag gjorde först ett försök på 85, sen 80 men jag vågade inte pressa mig så jag slutade där. Jag vill inte riskera något nu när den blivit så mycket bättre. Jag vill ju så gärna maxa men jag får vänta ett tag till :) 
Så jag körde ett par set ryckdrag samt gjorde ett par ryck. Jag fick återigen upp 30 kg men 32,5 kg är lögn... På proggen stod det 45 min rodd men Anette frågade om jag ville hoppa DU med henne så jag valde att öva på mina dubbelhopp, det gick inte men fick flera värdefulla tips så en vacker dag kanske! Jag stretchade efteråt men har rätt ont i höften just nu, jag hoppas det lägger sig. 

Vi redovisade ett arbete idag som gick bra. Nu har vi bara en redovisning kvar nästa vecka och så tentan nästa fredag. Jag insåg igår att jag har väääldigt mycket att plugga på, men det ska nog gå bra :) 

Inga kommentarer: