söndag 22 maj 2016

en helg i maj

Hej hopp! Det har varit fullt upp på min lediga helg. Ifredags körde Emma och jag ett träningspass för hela kroppen, proggen var inget kul så vi körde:
Frontböj 5 x 5 på 75% av 1RM = 45 kg. det gick bra, armbågarna faller inte ner lika mycket längre
Bänkpress - hitta en tung etta för dagen = 42,5 kg (här slängde vi in lite bicepscurl bara för det var fredag ;)) 
21 - 15 - 9 
Cal rodd
Marklyft/KB-sving 
Burpees 
Jag gjorde svingar istället för mark för jag kände av höften alldeles för mycket och vill ta det lugnt med den. Burpees gick hyfsat, jag fick gå ut istället för hoppa på vägen ner för att inte få ont så det gick lite långsammare för mig än Emma. Men det var skönt att få flåsa lite igen, det känns som det var evigheter sen vi gjorde det. Så det var roligt, jag fick lite ont efteråt så fick rulla och stretcha innan vi cyklade hem. 

På kvällen blev det en cykeltur runt Nydalasjön, det är så fin natur här uppe. Det är härligt att det är ljust så länge om kvällarna, förutom när man ska gå och lägga sig kl 22 :) 

Nydalasjön, runt hela sjön finns det grillplatser utplacerade, så himla mysigt! 

Igår hade jag min första lediga lördag på en månad och så tänkte ta sovmorgon. Jodå, till halv tio sov jag. Det händer i princip aldrig så det var skönt. Jag kan sova rätt ordentligt nu när pollen härjar, är konstant trött.. Klockan 13 hade vi årsmöte för Boxen Barbell, det är föreningen som håller i tyngdlyftningsträningarna på söndagar och som även håller på med styrkelyft. Jag har aldrig varit med i en förening innan så jag kom på mötet mest för att kolla läget, vilket var intressant. Vi fick fika och grillade burgare så det var najs :) 

På kvällen hade en i min klass fixat garden party med sin roomie, så det var folk från klassen och lite annat folk. Det var en trevlig kväll, skönt att vi fick uppehåll men det blir kyligt fort. Vi spelade kubb för att hålla värmen. Jag drack hela två cider bara för jag var sugen! Så jag mår bra idag :) så det blir träning kl 15 i vanlig ordning. 

Den här cidern är så god! Riktig sommarkänsla

Linnéa i min klass och jag :) 

Inga kommentarer: