onsdag 11 maj 2016

ny blus + 30 min EMOM


Här är min nya fina blus jag köpte på MQ igår. Jag är sååå nöjd, kände mig så fin idag trots att håret skulle tvättas för två dagar sen. Vi hade seminarium på förmiddagen då vi diskuterade genus. Sen åt vi lunch för att efter det fortsätta med vårt grupparbete.. Ett arbete ska ju redovisas nästa vecka. 

När vi var klara i skolan så cyklade jag direkt till Boxen. trots en hyfsat lång dag i skolan så kände jag mig pigg och stark, men jag har haft lite ont i ena höften sen ifredags och jag vet inte varför men det gör mindre ont ju mer jag värmer upp den och kör. jag hoppas att det ska lägga sig annars måste jag kolla upp det.. Men jag mötte i alla fall upp Emma, det är så roligt att träna tillsammans med henne, hon ger en så mycket energi och vi har så kul. Vi körde gårdagens TTP med vissa ändringar. 

Back squat 4x6 på 80% av 1RM. 
eftersom jag kände jag höften så körde jag bara på 75% och dessa kändes väldigt bra. jag kände att jag hade kunnat köra på 60kg som hade varit mina 80% men det är bra att lyssna på kroppen. 
Alternera: 
Single leg deadlift 3 x 10 (20kgsstång) 
Bulgarian split squat 3 x 10 (12 kg KB/hand)
30 min EMOM
Minut 1: 250/200 m row
Minut 2: 5 thrusters + 5 burpees 60/40 kg --> vi skalade till 30 kg
Minut 3: 5 stångrodd + 5 armhävningar 
Minut 4: 10 KB-snatches alternerande 
Minut 5: vila 

Det var ett roligt pass. EMOM gick mycket fortare än vad man kunde tro. 30 minuter är lång tid men vilan var välbehövlig och gjorde att man orkade ta sig igenom hela. Vi gjorde lite ändringar, det var egentligen repklättring på minut 3 men vi ville köra utomhus för solen sken och det var så sjukt varmt inne på Boxen. Och det är så härligt att träna utomhus :) 

Nu har jag käkat fisk och potatis och ska ligga i soffan resten av kvällen, ganska mör i kroppen nu. 


Inga kommentarer: