torsdag 1 januari 2015

gott nytt + bakispizza

Gårdagens nyårsfirande blev lugnt, vi åt en jättebuffé istället för både för- och varmrätt. De bjöds på massa godsaker såsom potatisgratäng, fläskfilé, kycklingklubbor, salami, lufttorkad skinka, olika meloner och frukter, sallad och massa mer. Vi åt oss så trötta så vi orkade inte direkt dricka så mycket och jag var inte så sugen på det heller så det passade mig perfekt! Och på det så åt vi glassbomb, väldigt enkelt och gott :) trots att man fortfarande var proppmätt. Vi var ute och kollade fyrverkerierna och skålade i bubbel. Det blev rätt sent då bussen hem inte gick förrän strax innan två.

Jag tänkte ju att jag skulle sova rätt länge idag då jag inte kom i säng förrän vid tre-tiden. 8,40 vaknar jag och kan inte somna om. jag har kollat lite serie idag faktiskt, det var ett tag sedan och läst i min bok. Solen tittade fram och då gick jag en promenad, det var fler som hittade ut till Svinö idag kan jag säga :) jag hade tänkt att åka och träna idag men jag sov så lite inatt så kände inte att energin fanns där så hoppade det och satsar på morgondagen istället :)

det var ett gott avslut på året igår, tack alla inblandade! Nu ska jag se på Jesper Rönndahl på "tvåan" :)
Jag förberedde bakis-pizzan redan igår. De glutenfria pizzorna man köper på pizzeriorna är sådär goda tycker jag så slänger hellre ihop en själv, tar nästan ingen tid alls. Salami, ananas och champinjoner blev det :) 

Enda bilden från nyårsafton, söta lilla Agnes som blev 11 månader. 

Dagens promenad på älskade Svinö

Inga kommentarer: