söndag 11 januari 2015

god mat på Källaren Kronan

Hallå i blåsten! Igårkväll så var det dags för födelsedagsmiddag med Tove. haha, båda har haft mycket och göra hela hösten så det blev först igår vi fick till en tid för mat. Vi gjorde så att vi gav varandra varsin middag på restaurang när vi fyllde 25 år. det tyckte vi båda var en bra present att ge, vi får tid tillsammans och god mat :) ett lyckat koncept!

Igår så käkade vi två rätters på Källaren Kronan. det var sjukt många år sedan jag åt där, sen har vi ätit julbord med jobbet en gång och vad jag kommer ihåg så är det väldigt god mat. vilket var även var igår!! Det kan varit den bästa middagen på riktigt länge faktiskt. Jag valde pepparstekt oxfilé med potatis och grönpepparsås, perfekt blodig så det bara smalt i munnen. Sjukt nöjd :) sen efterrätten , jag säger bara WOOOOW!!! Vi beställde så man fick in alla efterrätter dom hade men i småportioner så att säga , det bästa av allt var att jag kunde äta alla efterrätter, så det var därför vi gjorde så. De var glass, pannacotta och parfait i olika smaker, underbart gott :) jag kan verkligen rekommendera ett besök där, det är mysigt nere i källaren också.

sen gick vi och tog en drink på Satan i gatan. dom hade livemusik så det var trevligt, vi tog det lugnt men hade väldigt trevligt! så jag kom hem i en lagom tid runt tolv. och inatt sov jag så jäkla gott :) det var verkligen på tiden.

Nu har jag varit och tränat tillsammans med Anna. eller ja, jag körde böj och marklyft och hon axlar, sen körde vi 30 min cardio ihop. så det var väldigt trevligt :) jag körde 6x6 på både böjen och marken, det gick väldigt bra idag så det var skoj!
Jag ska alldeles strax cykla bort till stationen för att ta tåget till Nybban :)

fina Tove och efterrätten! 

Och en bild på mig.

Selfie på Satan i gatan med god drink, tjena! 

Inga kommentarer: