onsdag 7 januari 2015

sjukt bra ryggpass!!

Tjoho! vilket sjuuuukt bra pass jag fick till nu på morgonen :) jag är helt överlycklig just nu, det ska liksom bli roligt att cykla bort till jobbet i snön som kommit idag, nämen!!

rygg och biceps tränades idag, jag har haft en "svacka" då jag inte tyckt att rygg vart så speciellt roligt att köra, men nu är det favoritpasset igen :) det är härligt. och chinsen gick väldigt bra idag, jag ska sätta en utan hjälp till sommaren, jag skulle fixat en förra året men jaaa, det gick ju inget vidare. det är bara att ta nya tag. sen körde jag latsdrag i kabel, pull over, bred kabelrodd, latsdrag med smalt grepp, enarmslatsdrag i maskin, jorden runt på boll, hantelrodd (NY FAVVO!! jag har äntligen hittat rätt teknik för att få bäst kontakt :)) och avslutade med hantelcurl och stångcurl. stångrodd körde jag också! det blev en hel del övningar och jag supersetade mig igenom hela passet, så det var flås och högt tempo. jag har inte kört det så mycket på sistonde, men jag lassade på med mycket vikt ändå!

ha en fin dag! :) hej hej

jag körde på city-gymmet även idag. jag gillar det mer och mer! kläder från Röhnisch 

jag är inte så bra på inredning, less is more fungerar här hemma. den här kannan fick jag av min mamma och den blev ju jättefin att ha tulpaner i. ljusstake är present från Suss :) 

Inga kommentarer: