torsdag 15 januari 2015

smoothie!

God förmiddag! Halsen bråkar igen, jag kan hoppas att det bryter ut ordentligt nu så jag blir helt bra sen. Så jag vilar från styrketräning och har gått en timmes promenad idag istället, det var frisk och rätt skönt faktiskt. Jag har tänkt att jag ska komma igång med min löpning nu till våren, så jag tänkte att jag springa Maggan-loppet, för om jag har ett mål då blir det lättare att springa. Eller ja, vi kan ju låtsas det i alla fall :) det är en fin tanke!

det blir ett par timmars jobb i eftermiddag. imorgon har jag tagit ledigt för min syster fyller år så ska på kalas på kvällen och så ska jag fixa iordning hennes tårta :) och göra lite andra ärenden.

Jag har helt snöat in mig på smoothies nu. jag dricker en varje kväll. jag gillar att äta frukt, men det är lätt att den hinner bli dålig för jag köper hem allt jag gillar i säsong på en gång ungefär.... så jag gör smoothie på tre frukter + bär, det är ett bra sätt att få i sig vitaminer på. i den här på bilden hade jag hallon, blodapelsin, banan, kiwi och mandelmjölk. jag ska se om jag ska våga mig på att göra med avokado eller spenat någon dag. den främsta orsaken varför jag dricker smoothies är inte för att det är nyttigt utan för att det är såååå gott :) 

Inga kommentarer: