måndag 17 april 2017

summering av påskhelgen

Den här påskhelgen kan sammanfattas; bra häng och träning på Boxen, några timmar på ICA Superteg, extremt lite plugg och ingen påskmat. 

I lördags kom jag till Boxen och hängde mer än tränade. Jag var trött i kroppen så körde en EMOM med clean, front squat och push jerk i 7 min. Sen bänkade jag lite... 
Sen blev det premiärgrill!! Vi fick med två till kompisar så vi grillade burgare och korv. Det slutade snöa på kvällen men det var riktigt kallt så jag höll mig inomhus :) 
Grill på Boxen! 

Igår jobbade jag i kassan 12:30-20:15 så jag hann inte träna. Jag tror min kropp blev glad av en vilodag. Idag börjar jag kl 16 så var tvungen att försöka komma iväg direkt efter frukost om det skulle bli någon träning gjord. Och jag kom iväg, och det var rätt mycket folk som tränade så det gav ändå lite extra motivation! 

Dagens pass innehöll treor ryck på 75% och 80% av max, jag höll mig till dom seten. Jag failade ett ryck, men gjorde om och rätt. Jag vill gå därifrån med en bra känsla idag och inte ligga så nära mitt max. 
Backsquat 5x5 på 80% av max. 
Det var tungt, jag körde de första två utan bälte men sen fick jag sätta på mig det. 

Sen kom Annette och Hanna så jag tyckte dom kunde köra en metcon med mig som Camilla berättade att hon kört häromdan. Så dom fick värma upp och sen körde vi igång :) 
30 - 20 - 10
KB sving 
Boxjump
Jag körde på 16 kg, egentligen skulle det vara 24 men jag ville köra den obruten och snabbt. Det var roligt att dom kom och ville vara med, så tråkigt att köra själv! Så det blev ett rätt bra pass ändå :) 

OCH..... igår bokade jag min hemresa till sommaren. jag hinner vara hemma två veckor mellan skolan slutar och jag börjar jobba! SÅ GLAD

Inga kommentarer: