lördag 18 juni 2016

känner mig stark!

Hejsan! Det har varit rätt mycket sen jag kom hem från semestern, jag blev inringd till jobbet torsdag morgon och fick jobba halva dagen. Sen var vi på min brors tjejs studentmottagning och firade henne :) igår var jag hos min syster en stund på förmiddagen och hälsade på, sen åkte jag in för att träna lite med min saknade skivstång. jag ska hålla liv i min crossfit så jag ska träna på crossfit Kalmar i sommar är tanken :) deras box är så sjukt mycket större än boxen i Umeå, så man vet knappt vart man ska ta vägen, haha. Jag tror min vila ifrån tyngdlyftningen har varit bra, jag kände mig väldigt stark och det gick väldigt bra på träningen både igår och idag.

Gårdagens pass: 
A1 hang snatch - hitta en etta = 30 kg 
A2 80-90% av A1: 20 x 1 varje 45 sek - körde på 25 kg 
B1 back squat 5 x 5  på 77,5% av 1 RM , jag rundade av till 60 kg.
B2 strikta pressar 5 x 5 - 25 kg. 
sen skulle man köra 5 x 5 viktade chins, jag körde 5 set med maxreps. gick oväntat bra, 4,3,3,2,2 med bara 1-2 minuter vila mellan. 

Efter passet åkte jag hem till Tove och hela familjen var hemma så det blev tacomys och lite lek med Felix. åhh vad jag har saknat dom!! :) ska bli så roligt att umgås med dom i sommar, det har jag längtat efter. 

Idag körde jag först: clean and jerk 1 + 2
hitta en etta på komplexet. och jag har kämpat med 47,5 kg i flera veckor på överstöten och idag kom den upp, inte en gång utan två gånger så jag klarade komplexet på min omöjliga vikt! SÅ KUL!!! det kändes verkligen bra. så ett nytt PB i clean and jerk, ett litet sånt men alla PBn räknas ;)
jag fortsatte med två jobbiga EMOM som Emma och jag körde för några veckor sen också. 
EMOM 10 min 
5 powersnatch - 25 kg 
EMOM 10 min
5 powerclean + push jerk  - 30 kg
Dessa är sjukt jobbiga, svetten bara rann! Jag vågade inte höja vikten sen föregående gång eftersom jag inte kört tyngdlyftning på två veckor, även fast jag kände mig stark. Det var jobbigt, den andra är grisigast. Men jag hade kunnat öka idag, det är bra att veta till nästa gång. 

Imorgon ska jag jobba förmiddag, så det blir en tidig kväll. Hej hopp 

En fin bild på lillebror och mig från Rhodos :) 

Inga kommentarer: