söndag 8 juni 2014

söndagsfika; chokladkaka med nötkola

Vilken härlig dag det har varit idag! Jag vaknade tidigt som vanligt så jag var på gymmet kvart i åtta, då var det tre personer där, en stund var jag alldeles ensam innan det dök upp fler morgonpigga människor :) bonuspass är alltid roligt, nu har jag tagit upp fokuset på chins igen, så jag nötte det och pullups ett bra tag, kände mig svag kombinerat med tung så det gick väl inte superbra. avslutade med lite mage och där var jag starkare så skönt att avsluta på topp iaf ;)

sen tog jag cykeln ner till Jutnabben för att få lite sol på min kropp. sagt och gjort, tre och en halv timme blev det sen började det bränna på huden och då är det dags att ge upp. ett litet dopp blev det men det var alldeles för kallt. jag läser en mycket lovande bok nu ; Arvet från Stonehenge. sommaren är bästa tiden för att läsa böcker :)

ikväll har jag varit hos mamma och pappa, det bjöds på grillat! alltid lika gott och jag bakade lite igår så tog med mig den kakan. det stod Anna på den nämligen, så var bra att jag fick tillfälle att baka den till mami. hon gillade den väldigt mycket, och den var god! men inte supergod, inget som jag direkt kommer baka till mig själv igen. men det är kul att baka, att testa nya saker och se om det blir lyckat eller inte, speciellt när jag bara byter ut mjölmängden som står i receptet direkt till glutenfritt mjöl. ibland går det finemang, ibland blir det inte fullt lika bra. men den här kakan blev jag nöjd med, vacker och god.
favoritklänningen åker på oftare än oftast! älskar den, bästa klänningköpet nånsin! 

dagens söndagsfika; chokladkaka med nötkola och flingsalt. 
en chokladkaka som är toppat med en nöt och kolablandning. mandel, cashew, jordnöt och valnöt, mycket nötter var det men det uppskattades, sen strödde man på flingsalt på toppen. det gjorde nog det där lilla extra. det enda minuset är att det flöt upp chokladsmet nästan i mitten av kakan, men men :)

Inga kommentarer: