onsdag 30 november 2016

köksdrift och vegopaj

Hejsan! Det är full fart hela tiden, är vi inte i köket hela dagarna så har vi att förbereda och planera inför köksdriften. Imorgon är jag & Fanny arbetsledare och ska se till att vi serverar palt till lunch. Jag hoppas att det kommer att gå bra, jag är lite nervös men det är mest själva momentet att göra palt, att vi som lagar maten kommer fixa fram mat är jag inte orolig för. 

Jag har kunnat träna lite nu. Igår körde Frida och jag våra böj, det gick ändå bra. Sen gjorde vi en EMOM på 20 min som inte var speciellt jobbig men vi tyckte det. Frida har precis varit sjuk och jag har inte kört flås på 3 veckor, hahha. Det är dags att komma tillbaka nu ;) 
Idag körde vi clean and jerk. Vi la upp det så att vi hittade en tung etta och sen droppade till ca 90% och gjorde 10 minuter EMOM :) sen körde vi viktade pullups, jag har kanske gjort det en gång innan och det gick jättedåligt. det gick väl inte särskilt bra idag men jag gjorde 4 strikta och det är ändå bra för att vara mig! 

Vi använder inte telefonerna i köket så jag fotar inte maten vi gör. Men här är en dålig bild från måndagens lunch. Grönkålspaj, fast jag tror det är spenat i den här för grönkålen tog slut. Den är vegansk och glutenfri, jag var väldigt skeptisk. Jag gillar att äta kött, men det blir mycket vego för mig eftersom vi oftast sätter ihop alla specialkoster i samma maträtt. Men pajen var riktigt god, själva pajskalet var gjort på potatis och morötter. det är kul att få testa nya maträtter. Restaurangen går jättebra, vi säljer slut maten nästan varje dag och de flesta är nöjda. Så himla roligt, därför hoppas jag att det kommer gå bra imorgon också :) 

1 kommentar:

Emma sa...

så kul att du tyckte om pajen gulle (: <3