onsdag 2 november 2016

skaldjursplatå på Gotthards krog

Okej den här middagen på Gotthards krog skojar man inte bort. Jag är så glad att jag fick följa med fastän jag bara jobbar varannan helg, det var roligt och träffa alla från jobbet. 

Först åt vi ostron. Vi fick tre olika sorter att smaka, den här sorten på bilden var helt klart godast. Cancale. Jag har provat att äta ostron en gång innan och det smakade kallsup, salt sörja. Men de här ostronen med lite citron på vad riktigt mumsiga. Jag är nu omvänd! hahaha

Sen fick vi in en skaldjursplatå. Man ser inte hummerklorna på bilden, dom var gigantiska! Hur mycket kött som helst i, det var verkligen gott. Rökta räkor är inte min favorit, tycker bättre om färska men jag är inte den som är den utan jag tryckte i mig ett gäng :) Gratinerad havskräfta var inte heller äckligt. Det serverades även friterade bläckfisksringar men det kunde jag inte äta.

Till sist fick vi moules frites. Blåmusslor och pommes. Konstig kombination, men det var också gott. Det var en riktigt trevlig middag :) trots att man inte brukar bli jättemätt på fisk och skaldjur så blev man nästan det nu. 

Idag har jag fortsatt mitt tentaplugg. det går väl ändå bra, jag har lite svårt och veta vad jag ska plugga på hela tiden, men tycker jag kan en del så det borde väl räcka. Imorgonkväll ska vi fira tentan på Pinchos, det ser jag också framemot :) 

Inga kommentarer: