fredag 25 november 2016

snövit ska dö

Mitt sår i handen mår rätt så bra, igår kunde jag ta bort förbandet och lufta det hela kvällen, till och med sova utan något över. Det har läkt fint och jag ska försöka vara så försiktig jag kan så det får läka ihop. Så det blir ingen träning förrän det har kommit ny hud över hela såret, annars så kommer jag bara slita upp det trots att jag kanske inte kommer emot med stång eller liknande, men det är ändå lätt hänt. 

Vi öppnade restaurangen i tisdags, så både i onsdags och idag har jag varit i köket. Det har faktiskt gått väldigt bra, vi har en bra klass som hjälps åt och det har kommit många gäster. Som är nöjda med maten, det är extra roligt! På torsdag så är jag och Fanny arbetsledare och ska göra palt. Vi får se hur det går :) men eftersom man är inne i köket hela dagarna så blir man rätt slut. Det är klart att jag känner ett sug efter träningen men nu har jag ändå rört på mig så då blir jag inte lika lätt rastlös. Så med handskar och plåster går det bra att vara i köket, så länge jag inte behöver bära tunga stora saker med handen som är skadad. 

Så nu när jag inte haft så mycket och göra om kvällarna så har jag läst bok. Snövit ska dö av Nele Neuhaus. Den var seg i början, men jag hade inte direkt någon annan på lager så jag fortsatte att läsa. Och tur var väl det, för den var faktiskt väldigt bra. När man trodde att boken var slut så var det nästan halva kvar. Den kan jag rekommendera! 

Jobbhelg väntar, så det blir en tidig kväll! hej hopp :) 

Inga kommentarer: